zaterdag 4 mei 2013

Laatste stagedag


Wegens geen internet de laatste week in Gambia komen de berichten later op de blog.

Vrijdag 26 april 2013

Deze morgen vertrokken we voor onze laatste stagedag naar ons schooltje in Sanyang. We vertrokken met een volle kruiwagen vol met rugzakjes en spulletjes voor de school. 
 

Aangekomen op school begonnen we met les te geven. Nadien maakten we met de kindjes foto’s in hun nieuwe klasjes en hielden ze papieren vast met ‘Thank you’ op. Langs deze weg willen we ook al onze sponsors bedanken, want zonder hen had het nooit gelukt om dit alles te bereiken. Dankjewel hiervoor!!! Nadien was het tijd om alle leuke spulletjes uit te delen. Alle kindjes van onze klasjes kregen een rugzakje met allerlei toffe dingetjes in. Zoals een schriftje, ballonnen, kleurtjes, stickers, armbandjes, balpennen,… Ze waren er enorm gelukkig mee en fier dat ze waren met hun nieuwe rugzakje op hun rug. Nadat alle kindjes naar huis waren was het tijd om ook de leerkrachten van de school te bedanken. Deze kregen ook een zak met allerlei materiaal in die leerkrachten kunnen gebruiken. Voor de school hadden we een grote doos met verschillende materialen in. Zoals papier, verf, verfborstels, balpennen, kleurtjes, stiften, ballen, spelletjes, puzzels,…  Ze wisten niet goed hoe ze ons konden bedanken. Ze zijn heel tevreden met alles wat ze gekregen hebben.

We werden dan ook uitgenodigd om donderdag voor de laatste keer naar de school te komen. Ze hebben een verassing voor ons. We zijn benieuwd wat ons donderdag te wachten staat.
Na school was het tijd voor ontspanning we zette een film op en genoten er van om eventjes niets te doen. Daarna vlogen we er weer onmiddellijk in. We maakten alle zakken voor de kindjes van de buurt af. Er moesten vooral nog kleren verdeeld worden. Na het lange werk hielden we een rustige avond.

Groetjes Lotte en Jill 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten