zaterdag 4 mei 2013

Rugzakken uitdelen aan onze vriendjes


Wegens gebrek aan internet komen onze blogberichten wat later op de blog te staan.

Zaterdag 27 april 2013

We stonden deze morgen op tijd op want we wisten dat ons een zware taak te wachten stond. Na het ontbijt begonnen we met het uitdelen van de rugzakjes. Eerst waren de kindjes van de buurt aan de beurt. Telkens we een kindje zagen gingen we naar buiten met zijn rugzakje. Na een paar minuten stond heel ons terras vol met kindjes en mensen die iets wilden krijgen. 

Natuurlijk hadden we alleen maar rugzakjes voor de kindjes die we kenden. We moesten dus veel mensen teleurstellen. Dit was niet zo’n prettige ervaring voor ons. De mensen werden heel hebberig en we moesten goed uitkijken dat er niemand naar binnen kwam of iets uit onze handen trok. Het was een zeer drukke bedoeling aan ons huisje. Natuurlijk was dit ook een zeer mooi moment want we hebben de kindjes echt gelukkig kunnen maken. Nadat alle kindjes hun rugzakje hadden gingen we even terug naar binnen om te bekomen van de drukte, maar nog altijd zat deze taak er niet op. Alle dozen voor de “compounds” moesten ook nog uitgedeeld worden. We vertrokken richting de eerste compound en meteen hing er een hele stoet mensen achter ons. De mensen volgden ons heel de tijd tot alle dozen verdeeld waren. Na een tijdje waren we dit wel beu en waren we dus blij dat dit achter de rug was.





















Na de middag rusten we eventjes uit. Nadien nam iedereen een douche want deze avond gaan we met zijn 7 naar Senegambia. We vertrokken op tijd en maakten er een gezellige avond van. Eerst gingen we voor de laatste keer nog langs de houtmarkt waar we het toch niet konden laten om nog enkele spulletjes te kopen. Nadien gingen we met zijn allen gezellig eten in een restaurant. We sloten de avond af door samen iets te gaan drinken. Het was een zeer geslaagde avond.

Groetjes Abie en Oumie  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten