zaterdag 4 mei 2013

WIJ ZIJN TERUG !!!

Hallo iedereen,

Na 3 ongelofelijke maanden zijn wij terug in Belgiƫ!
We willen iedereen bedanken die onze blog gevolgd heeft! Het was een super ervaring om nooit te vergeten.

De afgelopen week hebben wij geen internet gehad, onze gemaakte verslagen zijn er net opgezet. Hieronder beschrijven we nog kort wat we hebben meegemaakt:

Woensdag 1 mei:
Gingen we voor de laatste keer naar het strand. We aten met z'n 7 op onze strandstoelen met uitzicht op de zee... echt genieten. 's Avonds was het restjesavond en spelletjes spelen! Wat een fun...

Donderdag 2 mei:
Namen we afscheid in onze school. We kregen een super leuk cadeau! Een echt typisch Afrikaans kleed!
Het was moeilijk om dag te zeggen... iedereen was zo lief.
De master regelde speciaal voor ons dat we Domoda kregen met kip! Joepie, super lekker!
Ook zagen we dat de kindjes super blij waren dat ze niet meer rechtstaand moesten eten. De eetzaal ziet er heel mooi uit! 
Onze laatste avond en nacht sloten we af door met z'n alle naar de sterren te gaan kijken, zo mooi! We sliepen ook met 7 in de living...het was een raar gevoel!




  




Vrijdag 3 mei: 
We poetsten met z'n alle het huisje, de ramen, de muren, de vloer... alles moest proper zijn! Alles was gepakt en gezakt, klaar om afscheid te nemen. Alle kindjes waren buiten gekomen om dag te zeggen. Plots zagen we de GamMol auto aankomen, toen kregen we het allemaal bijzonder moeilijk. Dit was dus echt definitief! Met vele tranen vertrokken we richting de luchthaven. Vanaf toen wilden we maar 1 ding zo snel mogelijk thuis zijn!

Zaterdag 4 mei:
We hadden een goede vlucht achter de rug. Jill had geluk, naast haar zat niemand en had 2 zetels! Jill sliep dus heel goed. Lotte heeft ook enkele uren kunnen slapen. We kwamen aan de inkomhal en zagen daar onze ouders en vriendjes terug! Dat was leuk...! 

Voor de laatste keer: Vele groetjes Abie & Oumie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten