zaterdag 4 mei 2013

Nachtje met 4 in bed!


Maandag 29 april 2013

Jill werd wakker en ze kon besluiten dat ze geen beten had gekregen! Joepie, maar nu stond Tessie vol met beten. Al goed dat het maar voor 1 nachtje was. Jill en Lize lagen in het midden van het bed en hadden goed geslapen. Lotte en Lize die aan de uiteinden lagen sliepen wat minder goed wegens plaats gebrek… Nadat we rustig wakker werden kregen we 2 senfu’s met boter en een tasje thee.

Na ons ontbijt namen we afscheid van het gastgezin. Er zijn wel wat traantjes gevloeid want dit was de laatste keer dat we Fatouma en haar gezin zagen. We wandelden naar de GamMol school, ook daar namen we afscheid van de kindjes en de leerkrachten. Jill en Lotte hingen ook nog hun 3 schommels op. Nu is de speelplaats helemaal af!

Na ons afscheid op de school vertrokken we richting Serrekunda, daar bezochten we Hauwa en  Adama de kleine tweeling. Ze kregen elk een mooie rugzak van Buma. Ondertussen waren Hanne, Jasmien en Naomi ook naar Serrekunda gekomen. We nodigden de tweeling en de mama uit voor ons kampvuur dat dinsdagavond plaatsvindt. Hopelijk komen ze! Na ons kort bezoekje gingen we verder in 2 groepen, de ene groep ging naar het postkantoor en de andere groep ging naar Senegambia om onze vlucht te bevestigen. Jill, Lotte, Tessie en Lize vonden geen enkele brief meer in de PoBox…jammer! Naomie, Hanne en Jasmien konden onze vlucht goed bevestigen we zitten met 7 bij elkaar. We komen zaterdag 4 mei aan in Brussel om 5.40u aan! 

Groetjes Jill en Lotte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten